Hollywood heeft al jarenlang een sterke invloed op de manier waarop we naar schoonheid kijken. Veel vrouwen en mannen spiegelen zich aan de schoonheidsidealen die door films en magazines gepropageerd worden. Daaruit is een hele schoonheidsindustrie ontstaan die het mogelijk maakt om eruit te zien zoals je idolen van the silver screen. Met fillers is het mogelijk om lippen te hebben als Angelina Jolie. In deze blog nemen we de voordelen van fillers met je door.

Snelle behandeling

Een van de redenen waarom fillers populair zijn, is de snelheid waarmee de behandeling te doen is. Je komt langs, doet een intake waarin je de wensen en mogelijkheden met de arts bespreekt en vervolgens kan er een behandelplan gemaakt worden. De daadwerkelijke ingreep bestaat uit een aantal injecties met hyaluronzuur, in feite een lichaamseigen stof.

Resultaat

Veel mensen zijn blij met de resultaten van een behandeling met fillers. Deze zorgen er namelijk voor dat volume in het gezicht wordt hersteld en rimpels vervagen. Ook je uitstraling wordt een stuk frisser wanneer deze vermoeid was. Je oogt gewoon jonger. Het beoogde resultaat in Nederland is dat het nauwelijks opvalt in je omgeving dat je een behandeling gedaan hebt. In de VS is het veel meer een statussymbool om te laten zien dat je een behandeling met fillers gedaan hebt, hierdoor ontstaan ook veel sneller excessen en onnatuurlijke resultaten na een behandeling, omdat er meer fillervloeistof gebruikt wordt. Vaak in combinatie met Botox.

Herhaling

In Nederland mogen er alleen fillers gebruikt worden die niet permanent zijn. Dit betekent dat je om de zoveel tijd een nieuwe behandeling moet doen om de resultaten op peil te houden. Je ziet wel degelijk verschil na een behandeling met fillers, dus het is zeker de moeite waard mocht je er behoefte aan hebben.

Kies je arts

Ervaringsdeskundigen raden je aan om zorgvuldig je arts te kiezen. Ze geven  hiervoor een aantal tips:

  • Lees recensies van patiënten
  • Ga niet voor de goedkoopste opties
  • Laat alleen de arts jou behandelen, geen arts in opleiding en doe de behandeling alleen bij een erkende arts en kliniek

Ontdek meer

Wat vergoed je zorgverzekering eigenlijk? En hoe kom ik van de donkere kringen rond mijn ogen af? Vind de antwoorden op deze vragen en meer op onze informatieve site.