We hebben allemaal wel eens van die momenten waarin we ons niet goed voelen. Dit gevoel kan zowel op je mentaliteit als op je uiterlijk af te schuiven zijn wanneer je je zo voelt. Hier heb je een paar tips om je je goed te laten voelen, wellicht zit er iets voor je tussen 

Mentaliteit

Zorg ervoor dat je jezelf mentaal beter gaat voelen. Er zijn veel manieren om dit te doen, het kan vanuit jezelf komen of je kunt ervoor naar een therapeut gaan en erover praten wanneer nodig. Het is heel belangrijk om gewoon goed in je vel te zitten en als het voor jou helpt om met iemand te praten doe dit dan ook. 

Uiterlijk

Als je je aan je uiterlijk stoort, onthoudt dan alsjeblieft dat iedereen mooi is, en ook iedereen heeft een puntje aan zich waar ze graag iets mee zouden willen doen. Je bent hier niet alleen in, en praat er dan ook over met vrienden of wederom een therapeut als dat voor jou beter is.

Andere dingen kunnen zijn dat je je stijl niet meer zo leuk vindt, of je haar of make-up, ga dan kijken naar hoe jij je hierin beter kunt gaan voelen. Stel, je wilt een aantal nieuwe sieraden kopen ga dan kijken naar de leuke merken, je mag jezelf best verwennen als je het kan veroorloven. Je hebt gewoon Lucardi, maar je kunt ook kijken naar bijvoorbeeld Cartier. Cartier is wel een luxe merk, maar als je het je kunt veroorloven is Cartier zeker een merk om naar te kijken. Cartier staat ook bekend onder de beroemdheden voor hun vele custom made diamanten sieraden!

Iedereen

Sommige mensen voelen zich na het kopen van een kleding stuk beter, en sommige voelen zich beter na het aanschaffen van een dure Cartier ketting. Bij iedereen is het anders en niet elke manier om je beter te laten voelen helpt bij iedereen. Ga ook zelf een beetje kijken naar dingen waarvan jij denkt dat die jou wellicht kunnen helpen. Zodra je dat weet kun je er iets mee en dan kun je het ook delen met anderen als je dat wilt.