Dhanvantari therapeuten

Grijp de handvatten voor een beter welzijn

Grijp de handvatten voor een beter welzijn

Geplaatst op

Gezonder leven is niet altijd even makkelijk als het lijkt. Je kunt de beste voornemens hebben, maar hoe realiseer je een gezonder leven? Wanneer je zoekende bent is het handig om handvatten te hebben waar je aan vast kunt grijpen en op kunt focussen. Daarom hebben we er een aantal op een rij gezet in deze blog. Lees dus snel verder en behaal je voordeel met onze informatie voor een route naar betere welzijn.

 

Gebruik gezondheid apps

Er zijn tegenwoordig talloze gezondheid apps te vinden. Welke past dan bij jou? Het beste is om een klein onderzoek te doen naar diverse apps. Lees de beoordelingen en reviews en kijk of je hier jezelf in herkent. Hak dan de knoop door en probeer er simpelweg een uit. Ken je familie of vrienden die hier ook mee bezig zijn? Probeer de apps uit die zij ook gebruiken. 

 

Bewuster omgaan met voeding

We eten gemiddeld best slecht en vaak ook te veel. Daar zijn we ons niet altijd bewust van. En natuurlijk jezelf trakteren mag heus hier en daar. Het belangrijkste is om op wekelijkse basis een kern aan juiste voeding tot je te nemen. Het begint allemaal bij het bewust worden wat je allemaal eet. De meeste voeding apps kunnen dit voor je bijhouden. Noteer precies wat je eet en drinkt in een week. Vervolgens kan een voedingsapp aangeven waar je precies kan mindere of juist meer van moet eten en ook suggesties doen voor plaatsvervangende voeding. Zoals een zakje chips vervangen voor een handje noten. 

 

Letten op vitaminetekort

Ons lichaam heeft vitaminen nodig om optimaal te kunnen functioneren. Er zijn verschillende vitaminen. Het beste is om een onderzoek te doen waar je precies tekort aan hebt en wat je mogelijk te veel neemt. Vitamine D is een van de vitaminen dat vooral bij ouderen een tekort aan is. Ook mensen die weinig tijd spenderen in de zon hebben behoefte aan extra vitamine D supplementen. Bestel ze bij Goldea-health.com en ontdek eventueel meer supplementen die je nodig hebt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden